110.05.21【防疫公告】本校所有課程(含學位考試)全面實施線上教學至學期末
2021/5/21 下午 05:14:00

說 明:
一、為顧及全體教職員工生健康,本校所有課程(含學位考試)全面實施線上教學至學期末。

二、學校將視疫情發展狀況,於6月4日(五)公告期末考試方式,若疫情趨緩,方考慮開放實體考試。若公告不開放實體考試,原則上以多元評量進行,但在不違反中央流行疫情指揮中心規定的前提下(如,第三級防疫規定,室內不得超過五人),實驗、實作課程可經防疫小組審查通過後,開放實體考試。

三、因應期末考試不開放實體考試後,學期成績更新評量方式請授課教師提早預備及公布於CJCU go learning數位學習平台及課程綱要系統,並請同學上網查看。

1. For the health and safety of all CJCU instructors, staff, and students, all CJCU courses (including degree exams/defenses) are to be held entirely online until the end of the semester.

2. On June 4 (Friday), based on the development of the pandemic, the University will announce how the final examinations will be practiced.

• Physical examinations will be practiced if the epidemic slows down.
  • If physical examinations are not available, multi-assessment method is suggested.
  • However, without violating the regulations of the Central Epidemic Command Center, the experiment and hands-on courses can practice physical examinations if approved by the CJCU Pandemic Task Force.

3. Instructors are requested to revise the assessment and make announcement of it on CJCU Go-Learning platform as early as possible to notify students.