學雜費專區
2020/8/19 上午 11:03:00
學雜費繳費單列印Print Tuition and Fee Payment Forms
學雜費繳費單、補繳學分費繳費單請自行下載列印,學校不再寄發。
請同學上 第一銀行第e學雜費入口網列印即可。連結請點擊[Click Here]
Download payment forms for tuition and fees, and additional credit hours. The University will not send the forms. Please login to the First Bank's e school webpage to print forms.
學雜費繳費證明列印區Print Tuition and Fees Payment Receipt
請同學自行上第一銀行第e學雜費入口網列印即可。連結請點擊[Click Here]Please login to the First Bank's e school webpage to print forms.
學雜費收費標準Tuition and Fees Schedule
請同學參閱本校會計室之學雜費專區。連結請點擊[Click Here]Please refer to the Tuition and Fees section of the University's Office of Accounting.

外籍生學雜費信用卡授權繳費單CJCU International Student Payment Form

因應新冠肺炎疫情之遠端註冊收費,外籍生可以從國外匯款或以信用卡授權方式繳費,繳費單如附件Download international student payment forms for tuition and fees.